Facebook hírdetés

Weboldal készítés Budapest

A weboldal készítés Budapest városában is egyre népszerűbb és miután elkészült egy honlap statisztikák szerint az emberek Facebook hírdetés és Google Ads szolgáltatásokért fizetnek. A Facebook hirdetés ma az egyik legkedveltebb megjelenési forma a cégek számára. Nem véletlenül, hiszen csak Magyarországon közel 6 millió felhasználót tudhat magáénak a Facebook.

6 millió felhasználó - Weboldal készítés budapest

Hirdetésformátumok

Három hírdetés formátumról beszélhetünk: videó, kép, kollekció. Bemutathatja termékei jellemzőit, illetve hanggal és mozgóképpel keltheti fel az emberek figyelmét.

Weboldal készítés Budapest
Rengeteg potenciális ügyfél

Képes és kollekciós hírdetések

Színvonalas vizuális elemekkel irányíthatja az embereket a célhelyként választott webhelyekre vagy alkalmazásokba. A képek jól teljesítenek, azonban tapasztalataink szerint a videók teljesítenek a legjobban Facebookon. 

A célközönség mesterlövész pontossággal beállítható!

Ám a számoktól talán még fontosabb, hogy azért szeretik kifejezetten a vállalkozók és cégek a Facebook hirdetést a weboldal készítés után, mert mint egy mesterlövész úgy be tudják lőni a célközönséget.  A teljesség igénye nélkül csak néhány pontot említve. 

 • nem 
 • életkor
 • családi állapot
 • munkahely
 • érdeklődési körök
 • hobbi
 • helyszín

Gondoljunk csak bele a régi időkkel szemben mekkora verseny előnyre lehet szert tenni annak akinek jól futó Facebook kampánya van. Míg régen a helyi vagy megyei újságban megjelent a hirdetés és rá volt erőltetve az olvasóra a reklám, addig ma már a piacomat felmérve lehetőségem van rá, hogy azoknak az embereknek mutassam meg a termékem /szolgáltatásom, aki vélhetően vásárolni is szeretne majd. 

A Facebook hirdetéssel követni lehet a vásárlói szokásokat így folyamatosan fejlődik a hirdetés minősége.

Facebook 6 millió Magyar felhasználóval rendelkező közösségi oldal.

A Facebook hírdetés minősége fontos, szánjon időt ezek megtervezésére!

Csak úgy, mint a Google Ads fiók kapcsán elmondtuk, a hirdetés feladását elősegítendő itt is rengeteg segítséget ad nekünk a platform, hogy elindíthassuk az ügyfélszerzést. Azt azonban nem lehet kijelenteni, hogy ez meg is fog valósulni, ha nem tudjuk milyen beállítási lehetőségek vannak és pontosan mit kell és hogyan érdemes használni a Facebook felületén. 

Drága lehet a tanulópénz, ha nagy büdzsével vágunk bele már az első lépésekbe. Ezért mindenképpen azt javasoljuk, hogy szánjon rá pár hetet, mielőtt saját maga belevágna. Az ideje nem vész kárba, sokat fog spórolni vele, ha legalább alapszinten tud tájékozódni a felületen. Itt is meg kell jegyeznünk csak úgy, mint a Google Ads fiók -nál, hogy olyan alacsony költségen mint egy profi nem fog tudni bevételt termelni. 

Ez is olyan, mint bármelyik más szakma, rövid idő is elég hozzá, hogy azt hidd tudod hogy kell csinálni, és még rövidebb idő alatt derül ki, hogy nem biztos igazad volt. Meg lehet bütykölni az autót az udvaron és majd csak lesz valami, vagy el lehet vinni egy autószerelőhöz és akkor nem kérdés, hogy megjavítják a kocsit. Le vághatja otthon is a haját bárki, de elmehet szépségszalonba ahol profi kezek munkája nyomán, ki is fog nézni valahogy a haj korona. Ez is olyan mint bármelyik szakma, akárcsak a weboldal készítés , vagy borászat. Idővel megtérül a bele fektetett energia és pénz.

Minden szakmának, akár csak a weboldal készítés vagy keresőoptimalizálásnak, meg van a maga mestere, úgy a Social Media hirdetéseknek is. A szakemberek napról – napra ebben dolgoznak, és tanulnak, figyelik a változásokat és lekövetik azokat! Nem mindegy tehát, hogy ki is csinálja azt a bizonyos Facebook hirdetést ami nagymértékben megváltoztathatja cége bevételét! 

Profi csapatunk szívesen áll rendelkezésére! Kérdezzen bátran vagy kérjen ajánlatot!

A Facebook hírdetés csak egy karnyújtásnyira áll Öntől!

Szolgáltatás menete:

 • konzultáció
 • audit
 • ajánlat tétel
 • szerződéskötés
 • kivitelezés
 • folyamatos report megbízó felé

Egyéb szolgáltatások:

További cikkeink hamarosan megjelennek a témában, ahol már egy picit szárazabb szakmai dolgok kerülnek előtérbe.

Egy megfelelően elvégzett weboldal sebesség teszt csodákra képes Google szerint is, éppen ezért, ha érdekel hogyan működik a weblap készítés Budapest / Debrecen városokban és ezon kívül azt is szeretnéd tudni, hogyan turbózhatnád fel weboldalad sebességét ez a cikk neked való!

Hacsak nem kap rá támogatást, helyet kell választania az oldalának. Elképesztően nehéz lenne olyan oldalakkal versenyeznie, mint a Huffington Post vagy a Business Insider, mert ezek mögött hatalmas tőke van, amihez a rengeteg legyártott tartalom is párosul…

Nyilván aki keresőoptimalizálással foglalkozik, vagy akár csak a saját weboldalát szeretné időnként ellenőrizni, hogy mégis egy pár fontosabb kifejezésre keresve hol helyezkedik el a találati listán, annak szüksége lesz valamilyen megoldásra, ha nem szeretné inkognitó módban böngészőben végigkövetni, órákon át. Aki pedig több oldal…