Google Cégem, Google My Business, Google Térkép? TE milyen néven ismered a Google legolcsóbb ügyfélszerző szolgáltatását?

 1. A Google Cégemről írtunk már itt, hogyan működik mi a lényege, előnyeit is érintettük. Ebben az írásban egy picivel többet mondanánk el arról, hogy a Google Cégem miért kiváló ügyfélszerző szolgáltatás. Ha nem olvastad még korábbi cikkünk és nem vagy jártas a Google My Business kapcsán, érdemes először azt elolvasni.

Google Cégem szolgáltatás az ingyenes ügyfélszerzés érdekében.

Igen, mint említettük a Google My Business olyannyira olcsó, hogy ingyen van! Kell ettől jobb? Nem hiszem! No de nem árt ha tudod használni, mert ha nem vagy képben a felülettel kapcsolatban, és csak alap szinten tudod kitölteni, az sem biztos, hogy akár csak egy ügyfeled is lesz belőle! Azt hogy hogyan kell kitölteni, nagyon szívesen elmondjuk Önnek, akár meg is mutatjuk és ingyen! Nem bonyolult, akinek volt életében 3 infó órája az iskolában, az már meg tudja csinálni, nem mellesleg a Google is ad hozzá iránymutatást. Igen ám, de az hogy kitöltök egy felületet értelemszerűen, és az hogy lokálisan ezzel a Google Profillal első oldalon vagyok, vagy még jobb pozícióban az két külön dolog. Nem mindegy gondolom Önnek, hogyha elindul egy pályázaton a cége, azt meg is nyeri, vagy csak feleslegesen vesződött a pályázaton való részvételen. Nagyon leegyszerűsítve itt is ez a helyzet, kitölti a profilt értelemszerűen aztán várni kell mit történik. Jön-e ügyfél ebből a megoldásból avagy sem. A jó hír az, hogy csak nyerhet vele mert ingyen van! A rossz hír az, hogyha a konkurenciája jól és hamarabb gondolkodott mint Ön és minket bízott meg a felület kezelésével, nem tartom valószínűleg, hogy ne a mi ügyfelünknél kötne ki azon felhasználók nagy része, akik lokálisan a Google Cégem profilon keresztül érdeklődőkké alakíthatóak.

A Google My Business szolgáltatás, a TE céged üzleti fejlődését szolgálja!

Nagyjából úgy tudja elképzelni ezt mint egy forma 1 versenyt, mivel a legnehezebb versenyben vesz részt cége ami csak létezik, megpróbálja megszerezni azokat a vásárlókat akik a termékét/szolgáltatását keresik. Sőt mindenki minél többet szeretne megszerezni ezekből az értékes vevőkből. Mindenkinek rendelkezésre áll ehhez minden eszköz, azonban csak az okosabbak vették fel az internet ritmusát és csak ők használják ki a lehetőségeket. Ezek a cégek abban a helyzetben vannak visszatérve a példához, hogy ugyanaz a versenyautó áll rendelkezésükre mint mindenki másnak, csak hamarabb léptek és megszerezték a legjobb pilótákat a kormány mögé! Ezzel pedig ugyanabból a kaszniból a sokszorosát tudják kihozni mint versenytársaik! Így amikor egy újabb lépcsőfokot kell lépni a marketingben, hogy még több vásárlót szerezzenek, nem azt mondják, hogy a mi cégünk kicsi ahhoz hogy weboldalt tudjon finanszírozni, vagy hirdessen a Google-on, hanem azt kérdezik,-  ha tovább lépünk, abból mennyit fogok keresni…? – Látta, érezte, tudja, hogy egy jó online marketing eszköz pénzt hoz és még többet akar! Miért ne? Egy igazi vállalkozó így gondolkodik! Akik pedig csak próbálkoznak, nos ők a karácsonyi vacsoránál mesélik a rokonoknak, hogy milyen volt kipróbálni a vállalkozói létet és hogy biztos nem próbálják meg újra! Elég nagy az eltérés tehát a ’’ helyi cápák’’ és a helyi próbálkozók gondolkodás módjában.

Lokális SEO a Google Cégem szolgáltatással, avagy megnyerem a versenyt és én szerzem meg az ügyfeleket a környéken!

Mint látható, már jó ideje megy a szócséplés, de egy árva szó sem esett arról hogyan kell legalább alapszinten kitölteni a Google My Business felületét! Nem véletlenül! Ha az elhatározás megvan, legalább arra, hogy 10 percet ne sajnáljon cége sikeréért, és segítségünkkel ingyen regisztráljon akkor nincs itt erre szükség, mert majd megcsináljuk közösen! Arra viszont annál inkább, hogy az elhatározás meglegyen Önben, – OK, legalább adok esélyt a cégemnek arra, hogy megjelenjen Lokális SEO-val a Google Térképen és megtalálhassanak az ügyfelek!

Ilyen eredményeket lehet elérni egy Google Cégem profillal amit szakértők kezelnek folyamatosan. 104,000 kattintás / negyedév! Ez a mi Google My Business fiókunk legutóbbi negyedévének statisztikája. Gondolom sejti, hogy nem annyi ügyfelünk van ebből a kattintás mennyiségből, mint egy olyan cégnek akire csak akkor lehet rá találni ha beírják a keresőbe a nevét a cégnek. DE! Gondoljon bele abba, ha elromlik az kocsija, vagy keres bármit a neten, azt írja be a Google keresőjébe, hogy Xy Kft, vagy azt hogy autószervíz? Azaz megpróbálunk az adott téma legjobb kulcsszavával megoldást találni a problémánkra! Nekünk kulcsszóra/ kulcsszavakra van beállítva a Google Cégem profilunk. Ezért van 104,000 (!) kattintás! Szeretné ha havi 2500 Ft fejében, Önnek is ilyen eredményei lennének? Hívjon minket! Ha a téréségéből és szegmenséből még nem foglalt le minket valamely konkurenciája, azonnal kezdjük is a munkát!

Google Cégem adatok kitöltése, hogyan lesz ügyfelem a Google My Businessből?

Ha felvette velünk a kapcsolatot, több féle lehetőség rendelkezésre áll. Akár emailen akár telefonon, iránymutatást adunk a profil létrehozásához. Amint ez megtörténik jó érzés fogja eltölteni, hogy már Ön is megjelenik a környéken a Google felhasználóinak. Idáig eljutott ingyen! Miért kérünk pénzt akkor? Nos, mint említettük mi vagyunk az a bizonyos pilóta, aki az első helyre tudja betolni a járgányt! Az első hely pedig nagyon szép jutalommal jár, nem kevés pénzzel! Ugyanis ha jól belegondol, akár csak abba hogyan szokott keresgélni a Google-ben, arra fog jutni, hogy általában Ön is az első oldalról választ keressen bármilyen kulcsszóra. Rendeljen pizzát, vásároljon autót, hűtőt, keressen könyvelőt, vélhetően megtalálja az első oldalon azt akihez végül fordulni fog problémájával. Mindezt havi szinten egy pizza áráért érjük el Önnek! Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mi is ez! Cége első oldalon legyen megtalálható kulcsszóra, a Google Térkép felületén! Hihetetlenül hangzik? Hívjon fel mindket és elmondjuk hogyan garantáljuk mindezt szerződésben, és ami még fontosabb, HOGYAN FOG A GOOGLE CÉGEM PÁR HÉTEN BELÜL PÉNZT TERMELNI ÖNNEK!

Google Cégem- Google My Business – Google Maps- Google Térkép összefoglaló, mit tudunk mostanra erről a szuper Google szolgáltatásról.

Az igazság az, hogy technikailag szinte semennyire sem lett okosabb általunk, mert szándékosan az ettől sokkal-sokkal fontosabb dologra akartunk rávilágítani! Ez pedig nem más mint, hogy egy olyan cégnek aki életben akar maradni, netán szép bevételi eredményeket akar produkálni, annak kötelező használni a Google Cégem szolgáltatást! Hiszen ha lokálisan nem tudunk tényezők lenni a piacunkon, ha a helyi vásárlókat nem tudjuk megszerezni, akkor jogosan merül fel szerintem a kérdés, hogy akkor mégis hol akarunk pénzt szerezni?

A legjobb döntés most az, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, és megtudja, milyen lehetőségei vannak! Ha pedig több részletre kíváncsi, hamarosan jelentkezünk újabb bejegyzéssel. Abban már kibontjuk hogyan kell termék és szolgáltatás értékesítésére használni a felületet.

Referenciák

  Kapcsolat

  Név:*

  Email cím:*

  Miben segíthetünk?

  Telefon:*

  Weboldal (ha van):

  Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.