Google Cégem - Google My Business

Magyarországon a Google Cégem Fiókot azaz a Google My Business szolgáltatását sokan úgy nevezik, hogy a Google térképes rendszere, mivel annyi információjuk van róla, hogy a Google térképen meg lehet tervezni adott céghez az útvonalat. Ez így is van, azonban a Google Cégem szolgáltatása attól sokkal többet rejt magában, hogy meg van jelölve a cégem egy ponttal a Google térképén és útvonalat lehet tervezni hozzám.

  Kapcsolat

  Név:*

  Email cím:*

  Miben segíthetünk?

  Telefon:*

  Weboldal (ha van):

  Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.

  Szolgáltatás menete

  1. Egyeztetés

  2. Szerződéskötés

  3. Kivitelezés

  4. Folyamatos kapcsolattartás

  5. Év végi eredmény összegzés

  6. Szerződés hosszabbítás

  Google Cégem csomagok

  Ingyenes tanácsadás

  A csomag tartalama:

  0 Ft

  Business csomag

  A csomag tartalama:

  12 750 Ft + Áfa / Hó-tól

  Business Pro csomag

  A csomag tartalama:

  25 500 Ft + Áfa / Hó-tól

  Google Cégem profilok a Google térképes rendszerében

  Biztosan észre vette már Ön is, amikor beír a Google keresőbe egy kulcsszót, legyen a téma akármi, általában a Google első oldala ugyanúgy néz ki. Azt tapasztaljuk többnyire, hogy az első pár helyet (3-4), a Google Ads hirdetési felületét használók kapják. ( Ezen cégek száma, hogy mennyien jelennek meg adott kulcsszóra történő kereséskor, rengeteg mindentől függ, éppen ezért nem is itt foglalkozunk vele, hanem a Google Ads saját szekciójában). 

  Az első oldalon a következő megjelenésekkel az ADS, azaz a hirdetések alatt már a Google Cégem profilok rendelkeznek. Látható a példa kedvéért könyvelés kulcsszóra keresve ADS hirdetés és Google Cégem profilok is megjelentek a Google első oldalán.

  google cégem fiók belépés

  Az Ads és a Google Cégem profilok alatt pedig megtalálható azon cégek listája akik keresőoptimalizálással, azaz SEO-val elérték, hogy a cégük weboldala megjelenjen a Google első oldalán. Azonban a SEO, mint az Google hirdetés, egy külön fejezet weboldalunkon, így most csak érintettük a témát. Szükség volt rá, hiszen tapasztalatunk szerint cégvezetők 100%-a nem tudja, hogy néz ki a Google első oldala! Ez óriási probléma, hiszen innen lehet beszerezni az értékes ügyfeleket! Az első oldalon szerepelve lehet csak pénzt keresni, nagyon leegyszerűsítve!

  Pénzt termelhet a Google cégem fiók?

  Térjünk vissza kiinduló gondolatunkhoz, miután megtudtuk hol és hogyan találkozhatunk a Google Cégem profilokkal, azaz, hogy a Google Cégem fiók a cég egy pénztermelő gépezete lesz. 

  Ezt maximálisan így gondoljuk, hiszen a Google Cégem szolgáltatása lokálisan az egyik legkiválóbb megjelenési forma a cégek számára. A szolgáltatás maga leginkább helyi szinten tudja bevonzani az érdeklődőket, de a szolgáltatásban azt is be lehet állítani, hogy milyen területen szeretnénk megjelenni. 

  Ebben a szolgáltatásban is rengeteg dolog befolyásolja azt, hogy milyen helyezést sikerül elérni, de talán a legfontosabbak közül egy – egy tényezőt érintve, azt mondhatjuk, hogy kiemelten fontos például, a kulcsszóra mekkora keresés van és hogy adott lokáción belül mennyire sok cég versenyzik ugyanabban a kereső kifejezésben vagy témakörben.

  Minden esetre az biztos, hogy szerepeljen akár jól vagy beállítás hiányosságai miatt gyengébben a Google Cégem fiók, pénzt fog termelni a cégének, hiszen látható online felületen és mivel meg lehet adni cége elérhetőségeit például a weboldalát, így könnyen vásárlót tud generálni az érdeklődőből. A bevétel mértéke nyilván egyenesen arányos lesz a szolgáltatás helyes használatával és lehetőségeinek kihasználásával.

  Google Cégem fiók létrehozás

  Google Cégem regisztrációt megcsinálni gyerekjáték csak követni kell a Google utasításait. Probléma akkor merülhet fel, ha már korábban megcsinálta a fiókot, de már nem kezeli, mert nem tudja az ahhoz használt email címet például. Erre kiemelten oda kell figyelni, nehogy újabb fiókot csináljon, mert előfordulhat, hogy a Google duplikált megjelenés miatt le tiltja adott fiókot / fiókokat.

  Kulcsszókutatás és pontos beállítások elvégzése - Érdemes lehet elgondolkozni a keresőoptimalizáláson is!

  Mint említettük, a regisztráció nem bonyolult és az adatok kitöltése sem az, azonban nem ez a lényeg, hanem a folytonos első helyek egyikén való szereplés, adott témakörön belül. Bár kis versenynél még szerencsénk is lehet és sikerül a fiók kitöltésével és alap beállításaival jó helyezést elérni 1-1 kulcsszóra, de nagy versenynél olyan témában ahol a cégek oda figyelnek a marketingjükre, rendelkeznek weboldallal, SEO (keresőoptimalizálás) is szerepel a fegyvertárban, netán még Google hirdetés Ads is, bajban leszünk egy sima profilkitöltéssel abban az esetben ha versenyezni szeretnénk ezen konkurenciákkal.

  Amennyiben segítségre van szüksége az első oldal elérésének érdekében a Google Cégem fiók belépés beállításával kapcsolatban, vagy csak kérdése van, hívjon minket bátran, vagy írjon nekünk, szívesen segítünk!

  Nézd meg további szolgáltatásainkat!

  Teljes körű rendszerüzemeltetést nyújtunk kkv. szektorból és nagyvállalati ügyfélkörből érkező leendő partnereink részére. Tesszük ezt azért, mert jelenleg is mindkét szektorban látunk…

  Mire jó a SEO vagyis a keresőoptimalizálás? Szükségem van nekem SEO-ra? Mint láthatják a többi menüpontban is, első körben megpróbálunk nem belemenni a száraz szakmai dolgokba adott témában, hanem a hasznosságát próbáljuk megvilágítani a szolgáltatásnak…

  A Google ads fiók hirdetési felülete, korábbi nevén Google AdWords ma már Ads néven működik. A Google Ads Fiók a világ 2. legnagyobb cégévé tette a Google-t, úgyhogy mondhatjuk elég jó dolgot sikerült összehoznia a Google programozóinak…

  Jól látható, hogy a kérdést fel sem tesszük, hogy fontos- a SEO szövegírás azaz a megfelelő tartalomgyártás a weboldalra. Máris belekezdünk annak a magyarázatába alap szinten, miért fontos a…

  Facebook hirdetés ma az egyik legkedveltebb megjelenési forma a cégek számára. Nem véletlenül, hiszen csak Magyarországon közel 6 millió felhasználót tudhat magáénak a Facebook. 6 millió magyar…

  Magyarországon nem olyan régen kezdték el felismerni a cégek, hogy az Instagram az egyik legdinamikusabban fejlődő közösségi platform, ahol célközönségüknek tudják bemutatni a terméküket…

  Referenciák

   Kapcsolat

   Név:*

   Telefon:*

   Email:*

   Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.