Google Cégem Fiók

Magyarországon a Google Cégem Fiókot azaz a Google My Business szolgáltatását sokan úgy nevezik, hogy a Google térképes rendszere, mivel annyi információjuk van róla, hogy a Google térképen meg lehet tervezni adott céghez az útvonalat. Ez így is van, azonban a Google Cégem szolgáltatása attól sokkal többet rejt magában, hogy meg van jelölve a cégem egy ponttal a Google térképén és útvonalat lehet tervezni hozzám.

Folyamatos frissítések- Google cégem fiók belépés

Szerezzen új ügyfeleket ingyenes cégprofillal!

A cégprofil akkor jelenik meg, amikor az emberek a vállalkozására vagy hasonló vállalkozásokra keresnek a Google Keresésben és a Térképen.

Professzionális céges profil - Google cégem fiók belépés

Hogyan készíthetek weboldalt az alapoktól?

Google Cégem segítségével egyszerűen létrehozhatja és frissítheti a vállalkozás profilját, így nem jelent problémát, hogy kiemelkedjen a tömegből, és új ügyfelekre tegyen szert.

A Google térképes rendszere

Google My Business Szolgáltatás - Hogyan működik a Google Cégem fiók?

Biztosan észre vette már Ön is, amikor beír a Google keresőbe egy kulcsszót, legyen a téma akármi általában a Google első oldala ugyanúgy néz ki. Azt tapasztaljuk többnyire, hogy az első pár helyet (3-4), a Google Ads hirdetési felületét használók kapják. ( Ezen cégek száma, hogy mennyien jelennek meg adott kulcsszóra történő kereséskor, rengeteg mindentől függ, éppen ezért nem is itt foglalkozunk vele, hanem a Google Ads saját szekciójában). 

Az első oldalon a következő megjelenésekkel az ADS, azaz a hirdetések alatt már a Google Cégem profilok rendelkeznek. Látható a példa kedvéért könyvelés kulcsszóra keresve ADS hirdetés és Google Cégem profilok is megjelentek a Google első oldalán.

google cégem fiók belépés

Keresőoptimalizálás - Miben tér el a Google cégem fiók használatától?

Az Ads és a Google Cégem profilok alatt pedig megtalálható azon cégek listája akik keresőoptimalizálással, azaz SEO-val elérték, hogy a cégük weboldala megjelenjen a Google első oldalán.

Térjünk vissza kiinduló gondolatunkhoz, miután megtudtuk hol és hogyan találkozhatunk a Google Cégem profilokkal, azaz, hogy a Google Cégem fiók a cég egy pénztermelő gépezete lesz. Ezt maximálisan így gondoljuk, hiszen a Google Cégem szolgáltatása lokálisan az egyik legkiválóbb megjelenési forma a cégek számára. A szolgáltatás maga leginkább helyi szinten tudja bevonzani az érdeklődőket, de a szolgáltatásban azt is be lehet állítani, hogy milyen területen szeretnénk megjelenni. 

 

Pénzt termelhet a Google cégem fiók?

Ebben a szolgáltatásban is rengeteg dolog befolyásolja azt, hogy milyen helyezést sikerül elérni, de talán a legfontosabbak közül egy – egy tényezőt érintve, azt mondhatjuk, hogy kiemelten fontos például, a kulcsszóra mekkora keresés van és hogy adott lokáción belül mennyire sok cég versenyzik ugyanabban a kereső kifejezésben vagy témakörben. 

Minden esetre az biztos, hogy szerepeljen akár jól vagy beállítás hiányosságai miatt gyengébben a Google Cégem fiók, pénzt fog termelni a cégének, hiszen látható online felületen és mivel meg lehet adni cége elérhetőségeit például a weboldalát, így könnyen vásárlót tud generálni az érdeklődőből. Nyílván a bevétel mértéke egyenesen arányos lesz a szolgáltatás helyes használatával és lehetőségeinek kihasználásával. 

 

Google Cégem fiók belépés lépésről lépésre:

Google Cégem regisztrációt megcsinálni gyerekjáték csak követni kell a Google utasításait. Probléma akkor merülhet fel, ha már korábban megcsinálta a fiókot, de már nem kezelni, mert nem tudja az ahhoz használt email címet például. Erre kiemelten oda kell figyelni, nehogy újabb fiókot csináljon, mert előfordulhat, hogy a Google duplikált megjelenés miatt le tiltja adott fiókot / fiókokat.

 

Kulcsszókutatás és pontos beállítások elvégzése - Érdemes lehet elgondolkozni a keresőoptimalizáláson is!

Mint említettük, a regisztráció nem bonyolult és az adatok kitöltése sem az, azonban nem ez a lényeg, hanem a folytonos első helyek egyikén való szereplés, adott témakörön belül. Bár kis versenynél még szerencsénk is lehet és sikerül a fiók kitöltésével és alap beállításaival jó helyezést elérni 1-1 kulcsszóra, de nagy versenynél olyan témában ahol a cégek oda figyelnek a marketingjükre, rendelkeznek weboldallal, SEO is szerepel a fegyvertárban, netán még Ads is, bajban leszünk egy sima profilkitöltéssel abban az esetben ha versenyezni szeretnénk ezen konkurenciákkal.

Amennyiben segítségre van szüksége az első oldal elérésének érdekében a Google Cégem fiók belépés beállításával kapcsolatban, vagy csak kérdése van, hívjon minket bátran, vagy írjon nekünk, szívesen segítünk!

Olvasd tovább a cikket, sok hasznos információ csak most következik! Vagy kérj most ajánlatot!

Egyéb szolgáltatások amelyek kapcsolódnak a Google Cégemhez

Érdemes ebben és más témákban is mint a SEO, Google ADS, weboldal készítés, Instagram kampány, Facebook kampány, marketing szöveg írás, SEO szövegírás, vissza – vissza térni a weboldalunkra, mert folyamatosan osztunk meg hasznos tippeket információkat a lehetőségek kapcsán. 

Google Cégem szolgáltatásának részletesebb elemzése és szerkesztési útmutató lesz a tárgya a következő írásunknak ebben a témakörben. 

Szolgáltatás Menete: 

  • Konzultáció
  • Javaslat Tétel
  • Ajánlat Adás
  • Szerződéskötés
  • Kivitelezés

Egyéb szolgáltatások:

További cikkeink hamarosan megjelennek a témában, ahol már egy picit szárazabb szakmai dolgok kerülnek előtérbe.

Egy megfelelően elvégzett weboldal sebesség teszt csodákra képes Google szerint is, éppen ezért, ha érdekel hogyan működik a weblap készítés Budapest / Debrecen városokban és ezon kívül azt is szeretnéd tudni, hogyan turbózhatnád fel weboldalad sebességét ez a cikk neked való!

Hacsak nem kap rá támogatást, helyet kell választania az oldalának. Elképesztően nehéz lenne olyan oldalakkal versenyeznie, mint a Huffington Post vagy a Business Insider, mert ezek mögött hatalmas tőke van, amihez a rengeteg legyártott tartalom is párosul…

Nyilván aki keresőoptimalizálással foglalkozik, vagy akár csak a saját weboldalát szeretné időnként ellenőrizni, hogy mégis egy pár fontosabb kifejezésre keresve hol helyezkedik el a találati listán, annak szüksége lesz valamilyen megoldásra, ha nem szeretné inkognitó módban böngészőben végigkövetni, órákon át. Aki pedig több oldal…