Instagram

Hogyan is működik az Instagram Hírdetés Budapest körzeteiben? Magyarországon nem olyan régen kezdték el felismerni a cégek, hogy az Instagram az egyik legdinamikusabban fejlődő közösségi platform, ahol célközönségüknek tudják bemutatni a terméküket / szolgáltatásukat. Ma már annak ellenére, hogy 1 milliárd felhasználója van az Instának és a magyar tagok száma, meghaladta  a 2 millió főt, sokan úgy tartják, hogy a fiatalabb korosztály játékszere, ahol képeket osztanak meg. Igen ám, csakhogy ettől már jóval több ez a social media elem, mára márka építs szempontjából, vagy akár követő bázis aktivitását tekintve a leghatékonyabb felületnek számít! 

  Kapcsolat

  Név:*

  Email cím:*

  Miben segíthetünk?

  Telefon:*

  Weboldal (ha van):

  Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.

  Szolgáltatás menete

  1. Egyeztetés

  2. Audit

  3. Javaslat

  4. Szerződés

  5. Kivitelezés

  6. Havi statisztikai elemzések

  Milyen a Célzott Instagram Hírdetés Budapest Kerületeiben?

  Fontos, hogy haladjunk a korral és ne tévesszük össze a ’’ fiatalok hóbortját’’ az egyik legjobb márkaépítésre, ügyfélkapcsolatok kiépítésére, célközönség megszerzésére szolgáló eszközzel, amit 2019-ben kihasználhat egy cég. Fontolja meg, hogy biztosan jól gondolja-e vállalkozásának nincs szüksége Instagram jelenlétre.

  Sokszor hallhatjuk azt, amikor egy kampányba belekezdünk, legyen az bármilyen online marketing eszköz, hogy próbáljuk meg olcsón megoldani a dolgot, mert nem igazán hisz benne a tulajdonos, mivel már telített a piac! Csak úgy, mint a SEO-nál, hogy az első oldalra vagy még jobb helyekre kerüljünk, vagy a Facebook követő bázis építés esetén, Ads kampányok optimalizálásánál, el kell kezdeni valahol! Különben mindig csak a kifogás marad és a piac nem a konkurenciával lesz tele, hanem az ürügyektől lesz üres!

  A konkurenciának szerencséje volt mert korán elkezdte, ránk már úgysem kíváncsi senki, vagy a konkurens cég tulaját mindenki ismeri és elég ha az ismerősei megosztják a posztokat már azzal elvisz minden vásárlót. Az ehhez hasonló gondolatokat el kell felejteni, ha versenyben akarunk maradni! Fel kell ismerni és ki kell használni minden egyes lehetőséget arra, hogy építsem a céget és bevételt növeljek! Ez a megfelelő gondolkodás! Versenyben vagyunk a többiekkel, amit megnyerhetünk vagy sajnálva magunkat nézzük végig ahogy lehagynak minket!

  Instagram termék fotó és posztolás? Elengedhetetlen, ha brandet akarunk építeni!

  Üzleti Profilok, Márkák - Valóban befolyásolják az életünket

  Egy kicsit gondoljunk bele, 1990 óta használjuk az internetet, akkoriban már Amerikában megjelentek az első weboldalak. Persze Magyarországon később vették észre, hogy valami óriási lehetőség kapujában áll az, aki időben lép, de észrevették. Ma már itthon is tudja mindenki, hogy aki a Google-ben első helyek között szerepel, az nagy valószínűséggel, a legnagyobb szeletét viszi el adott szegmens tortájából. Aki pedig nem sajnálja a pénzt sem SEO-ra sem Ads-re és még hozzáértő csapattal is dolgoztat, annak nem sok dolga marad a marketinggel, (kb. semmi) csak a cége irányításával kell foglalkoznia. Aztán jött ugye a Facebook, első körben szintén a minden lehetőséget kihasználók vették észre, hogy bizony ezt nem azért hozták csupán létre, hogy megtaláljuk rajta rég nem látott ismerőseinket. Mára a Facebook a világ egyik legnagyobb cége lett! Hogyan? A hirdetési bevételei az egekben vannak és mindezt azért, mert működik a szolgáltatásuk. Rajtuk keresztül el lehet érni azokat a célcsoportokat akire éppen szüksége van a cégének! Most pedig az Instagram Hírdetés Budapest összes körzetében a ’’menő’’! Ez nem csak egy fiatal szleng használat volt! Miért gondoljuk ezt? 

  • A felhasználók kicsit több mint 70%-a keres rá cégekre, azaz kíváncsiak a cégek aktivitására. Mit jelent a 70% egy több mint 1 milliárd ember használta felületen? Számoljon kicsit! Vagy csupán Magyarország a célpiac? Segítünk mennyi ember előtt tud megjelenni! Közel 2,2 millió ember naponta. Ugye, hogy nem rossz számok? 
  • A felhasználók közel 80%-a (!) követ valamilyen márkát! 
  • 60% interakcióba lép valamilyen termékkel / szolgáltatással azaz továbbmennek egyéb más cég elérhetőségekre mint pl. weboldal. Követni kezdik a Facebook profilt is ezáltal és jócskán erősíthetik a weboldal helyezését. 
  • 25 millió üzleti profil pörög napjainkban az Instán
  • a felhasználók 30%-a vásárolt már olyan terméket amit Instagramon látott először
  • 15 % pedig egyből a bio-ban található linkre is kattintott, ami azonnali interakció, vagyis ebből kell sok, mert az már fél siker ahhoz, hogy vásárlás is történjen.

  Még lehetne sorolni az indokokat, de itt elég is lesz, mert a lényeg, hogy fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy nem szabad elkövetni azt a hibát, hogyha valamihez nem értünk, akkor tudomást sem veszünk róla! Elegendő csupán annyi, hogy  a környéken lévő konkurenciák másképpen gondolkodjanak és ki tudja a következő negyedévben, már nem a fejlesztés lesz a témakör a meetingen, hanem a cég megmentése. El szeretnéd ezt kerülni ugye? Keress minket bátran, segítünk elindítani az Instagram fiókodat ha csak szárnyaidat szeretnéd próbálgatni kezdetekben, de ha egyből profikra bíznád magad szívesen konzultálunk veled az első szabad időpontunkon!

  Instagram Hírdetés Budapest

  Vegye vissza vállalkozása felett az irányítást, ne a piac diktálja minden lépését hanem járjon konkurenciái előtt és az ön cégét kövessék a többiek! Instagram 2019-ben erre tökéletes megoldás!

  Nézd meg további szolgáltatásainkat!

  Teljes körű rendszerüzemeltetést nyújtunk kkv. szektorból és nagyvállalati ügyfélkörből érkező leendő partnereink részére. Tesszük ezt azért, mert jelenleg is mindkét szektorban látunk…

  Mire jó a SEO vagyis a keresőoptimalizálás? Szükségem van nekem SEO-ra? Mint láthatják a többi menüpontban is, első körben megpróbálunk nem belemenni a száraz szakmai dolgokba adott témában, hanem a hasznosságát próbáljuk megvilágítani a szolgáltatásnak…

  A Google ads fiók hirdetési felülete, korábbi nevén Google AdWords ma már Ads néven működik. A Google Ads Fiók a világ 2. legnagyobb cégévé tette a Google-t, úgyhogy mondhatjuk elég jó dolgot sikerült összehoznia a Google programozóinak…

  Jól látható, hogy a kérdést fel sem tesszük, hogy fontos- a SEO szövegírás azaz a megfelelő tartalomgyártás a weboldalra. Máris belekezdünk annak a magyarázatába alap szinten, miért fontos a…

  Facebook hirdetés ma az egyik legkedveltebb megjelenési forma a cégek számára. Nem véletlenül, hiszen csak Magyarországon közel 6 millió felhasználót tudhat magáénak a Facebook. 6 millió magyar…

  Magyarországon nem olyan régen kezdték el felismerni a cégek, hogy az Instagram az egyik legdinamikusabban fejlődő közösségi platform, ahol célközönségüknek tudják bemutatni a terméküket…

  Referenciák

   Kapcsolat

   Név:*

   Telefon:*

   Email:*

   Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.