Instagram

Instagram Hírdetés Budapest

Hogyan is működik az Instagram Hírdetés Budapest körzeteiben? Magyarországon nem olyan régen kezdték el felismerni a cégek, hogy az Instagram az egyik legdinamikusabban fejlődő közösségi platform, ahol célközönségüknek tudják bemutatni a terméküket / szolgáltatásukat. Ma már annak ellenére, hogy 1 milliárd felhasználója van az Instának és a magyar tagok száma, meghaladta  a 2 millió főt, sokan úgy tartják, hogy a fiatalabb korosztály játékszere, ahol képeket osztanak meg. Igen ám, csakhogy ettől már jóval több ez a social media elem, mára márka építs szempontjából, vagy akár követő bázis aktivitását tekintve a leghatékonyabb felületnek számít! 

Az insta világa megnyílik Ön előtt - Instagram Hírdetés Budapest

Miben más ez, mint a Facebook hirdetési felületén feladott hirdetés?

A Facebook felületéről sokféle hirdetést tud indítani. Ezek az Instagramon is megjelenhetnek, azonban a formátumuk nem mindig ideális az Instagramon való megjelenésre.

Instagram Hírdetés Budapest
Reklámozzon influencerekkel! - Instagram Hírdetés Budapest

Hogyan kell érte fizetni?

Ha van Facebookos hirdetési fiókja, azt kell a fizetési adatoknál beállítani, ha nincs, akkor a fizetési adatoknál meg kell adnia, hogyan akar fizetni (bankkártyával vagy Paypallal)

Milyen a Célzott Instagram Hírdetés Budapest Kerületeiben?

Fontos, hogy haladjunk a korral és ne tévesszük össze a ’’ fiatalok hóbortját’’ az egyik legjobb márkaépítésre, ügyfélkapcsolatok kiépítésére, célközönség megszerzésére szolgáló eszközzel, amit 2019-ben kihasználhat egy cég. Fontolja meg, hogy biztosan jól gondolja-e vállalkozásának nincs szüksége Instagram jelenlétre.

Sokszor hallhatjuk azt, amikor egy kampányba belekezdünk, legyen az bármilyen online marketing eszköz, hogy próbáljuk meg olcsón megoldani a dolgot, mert nem igazán hisz benne a tulajdonos, mivel már telített a piac! Csak úgy, mint a SEO-nál, hogy az első oldalra vagy még jobb helyekre kerüljünk, vagy a Facebook követő bázis építés esetén, Ads kampányok optimalizálásánál, el kell kezdeni valahol! Különben mindig csak a kifogás marad és a piac nem a konkurenciával lesz tele, hanem az ürügyektől lesz üres!

A konkurenciának szerencséje volt mert korán elkezdte, ránk már úgysem kíváncsi senki, vagy a konkurens cég tulaját mindenki ismeri és elég ha az ismerősei megosztják a posztokat már azzal elvisz minden vásárlót. Az ehhez hasonló gondolatokat el kell felejteni, ha versenyben akarunk maradni! Fel kell ismerni és ki kell használni minden egyes lehetőséget arra, hogy építsem a céget és bevételt növeljek! Ez a megfelelő gondolkodás! Versenyben vagyunk a többiekkel, amit megnyerhetünk vagy sajnálva magunkat nézzük végig ahogy lehagynak minket!

Instagram termék fotó és posztolás? Elengedhetetlen, ha brandet akarunk építeni!

Üzleti Profilok, Márkák - Valóban befolyásolják az életünket

Egy kicsit gondoljunk bele, 1990 óta használjuk az internetet, akkoriban már Amerikában megjelentek az első weboldalak. Persze Magyarországon később vették észre, hogy valami óriási lehetőség kapujában áll az, aki időben lép, de észrevették. Ma már itthon is tudja mindenki, hogy aki a Google-ben első helyek között szerepel, az nagy valószínűséggel, a legnagyobb szeletét viszi el adott szegmens tortájából. Aki pedig nem sajnálja a pénzt sem SEO-ra sem Ads-re és még hozzáértő csapattal is dolgoztat, annak nem sok dolga marad a marketinggel, (kb. semmi) csak a cége irányításával kell foglalkoznia. Aztán jött ugye a Facebook, első körben szintén a minden lehetőséget kihasználók vették észre, hogy bizony ezt nem azért hozták csupán létre, hogy megtaláljuk rajta rég nem látott ismerőseinket. Mára a Facebook a világ egyik legnagyobb cége lett! Hogyan? A hirdetési bevételei az egekben vannak és mindezt azért, mert működik a szolgáltatásuk. Rajtuk keresztül el lehet érni azokat a célcsoportokat akire éppen szüksége van a cégének! Most pedig az Instagram Hírdetés Budapest összes körzetében a ’’menő’’! Ez nem csak egy fiatal szleng használat volt! Miért gondoljuk ezt? 

 • A felhasználók kicsit több mint 70%-a keres rá cégekre, azaz kíváncsiak a cégek aktivitására. Mit jelent a 70% egy több mint 1 milliárd ember használta felületen? Számoljon kicsit! Vagy csupán Magyarország a célpiac? Segítünk mennyi ember előtt tud megjelenni! Közel 2,2 millió ember naponta. Ugye, hogy nem rossz számok? 
 • A felhasználók közel 80%-a (!) követ valamilyen márkát! 
 • 60% interakcióba lép valamilyen termékkel / szolgáltatással azaz továbbmennek egyéb más cég elérhetőségekre mint pl. weboldal. Követni kezdik a Facebook profilt is ezáltal és jócskán erősíthetik a weboldal helyezését. 
 • 25 millió üzleti profil pörög napjainkban az Instán
 • a felhasználók 30%-a vásárolt már olyan terméket amit Instagramon látott először
 • 15 % pedig egyből a bio-ban található linkre is kattintott, ami azonnali interakció, vagyis ebből kell sok, mert az már fél siker ahhoz, hogy vásárlás is történjen.

Még lehetne sorolni az indokokat, de itt elég is lesz, mert a lényeg, hogy fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy nem szabad elkövetni azt a hibát, hogyha valamihez nem értünk, akkor tudomást sem veszünk róla! Elegendő csupán annyi, hogy  a környéken lévő konkurenciák másképpen gondolkodjanak és ki tudja a következő negyedévben, már nem a fejlesztés lesz a témakör a meetingen, hanem a cég megmentése. El szeretnéd ezt kerülni ugye? Keress minket bátran, segítünk elindítani az Instagram fiókodat ha csak szárnyaidat szeretnéd próbálgatni kezdetekben, de ha egyből profikra bíznád magad szívesen konzultálunk veled az első szabad időpontunkon!

Instagram Hírdetés Budapest

Vegye vissza vállalkozása felett az irányítást, ne a piac diktálja minden lépését hanem járjon konkurenciái előtt és az ön cégét kövessék a többiek! Instagram 2019-ben erre tökéletes megoldás!

Szolgáltatás menete: 

 • konzultáció
 • audit
 • ajánlat tétel
 • szerződéskötés
 • kivitelezés
 • folyamatos report megbízó felé

Egyéb szolgáltatások:

További cikkeink hamarosan megjelennek a témában, ahol már egy picit szárazabb szakmai dolgok kerülnek előtérbe.

Egy megfelelően elvégzett weboldal sebesség teszt csodákra képes Google szerint is, éppen ezért, ha érdekel hogyan működik a weblap készítés Budapest / Debrecen városokban és ezon kívül azt is szeretnéd tudni, hogyan turbózhatnád fel weboldalad sebességét ez a cikk neked való!

Hacsak nem kap rá támogatást, helyet kell választania az oldalának. Elképesztően nehéz lenne olyan oldalakkal versenyeznie, mint a Huffington Post vagy a Business Insider, mert ezek mögött hatalmas tőke van, amihez a rengeteg legyártott tartalom is párosul…

Nyilván aki keresőoptimalizálással foglalkozik, vagy akár csak a saját weboldalát szeretné időnként ellenőrizni, hogy mégis egy pár fontosabb kifejezésre keresve hol helyezkedik el a találati listán, annak szüksége lesz valamilyen megoldásra, ha nem szeretné inkognitó módban böngészőben végigkövetni, órákon át. Aki pedig több oldal…