Rendszerüzemeltetés

Teljes körű rendszerüzemeltetést nyújtunk kkv. szektorból és nagyvállalati ügyfélkörből érkező leendő partnereink részére. Tesszük ezt azért, mert jelenleg is mindkét szektorban látunk el teljes körű rendszerüzemeltetést. Táv felügyeletet és kitelepüléssel járó feladatokat is el tudunk látni, előzetes felmérés és egyeztetés után. 

KKV

Kissebb cégek rendszerüzemeltetése - 2 - 3 fő

Kis és közepes vállalatoknál gyakran jelentkező probléma a cég számítógépes infrastruktúrájának karbantartása, fejlesztése valamint az alkalmazottaknál felmerülő informatikai jellegű problémák megoldása.

Multi

Nagyobb cégek rendszerüzemeltetése - 40 - 50 fő

Nagyobb vállalkozásoknál jó, ha van egy csapat a különböző IT munkálatokra. Ebben segítünk mi! 

Ezeket az IT munkálatokat végeztük el eddig

Cégünk eddigi életében leginkább a nagyobb munkák voltak jelen, ahol adott cégen belül 40-50 főnek nyújtottunk segítséget, a nap minden percében és láttuk el a teljes rendszerüzemeltetés mellett az egyéb IT jellegű feladatokat. It eszközök terén is azonnal tudunk segítséget nyújtani, sőt azok azonnali beszerzése és gördülékenyen zajlik hosszú évek alatt kialakul partneri kapcsolataink révén. Valószínűleg nem lesz olyan feladatkör a témában, amit ne tudnánk ellátni. Ahogy említettem, jelenleg a nagyobb cégek felügyelete fedi le a humán erőforrásunk nagy részét, azonban van már több kis cég is, akiknek mi nyújtunk napi szintű segítséget It –ban és rendszereik felügyeletében egyaránt.  Ezekből a munkáinkból szembetűnő volt, hogy remekül ment és megy az együttműködés, a vállalkozónak jó, mert nem kell aggódnia ha beüt a gond, honnan találjon szakembert, hiszen mi szerződött partnerként azért vagyunk, hogy minden gondját megoldjuk. Ugyanakkor mi is remek tapasztalatokkal bővültünk a táv felügyelet és részleges kitelepülés, rendszergazdai ügyelet terén.

wordpress weboldal készítés kezdőknek

Miről szól a rendszergazda munkája, ha nem arról, hogy a csapat biztonságban érzi magát, az Ő jelenléte miatt.

Ha nagyon röviden meg kellene fogalmaznom, miért szeretnek velünk együtt működni partnereink, akkor azt mondanám, hogy azért mert biztonságban érzik magukat! Tudják, hogy velünk nem kapnak zsákba macskát, és ott vagyunk ha kellünk, hogy a cég ne álljon le, vagy akár egy munkatárs ideje se vesszen kárba, különböző problémák miatt, legyen az rendszerbeli vagy It gond. Kicsit viccesen megfogalmazva, mikor meg kell jelennünk valahol, mert tegyük fel nagy a gond, úgy várnak ránk mintha maga Superman érkezne. Összefoglalva az imént leírtakat, legyen egy nagyvállalati ügyfélről szó, vagy akár egy kisebb vállalkozásról, a lényeg, hogy azért rendelik meg a teljes szolgáltatási palettánkat vagy annak egy részét, mert ezáltal tudják biztosítani a cégük gördülékeny működését, hiszen mi mindent megtudunk oldani, legyen szó rendszergazdát igénylő problémáról vagy kisebb It gondokról.

Szolgáltatásaink:

 • Rendszerfelügyelet
 • Rendszergazda szolgáltatások
 • Informatikai tanácsadás
 • Távfelügyelet
 • Office 365 szolgáltatások
 • It eszközök karbantartása
 • It eszközök beszerzése

Kiknek ajánljuk rendszergazda és It szolgáltatásainkat?

 • Ahol többen dolgoznak és már előfordult, hogy bármilyen It probléma miatt meg kellett állnia a csapatnak és bevétel kiesést okozott a hibaelhárítás hosszúsága. 
 • Mindazoknak, akik még ezt nem tapasztalták meg és el szeretnének kerülni egy nagyobb gondot, azáltal, hogy probléma esetén van aki azonnal segít. 
 • Nagyobb cégeknek szinte kötelező egy profi It és rendszergazda csapat!
 • Akik tudják, hogy a gördülékeny informatikai megoldásokat használva nagyobb profitra tehetnek szert. 

Szolgáltatás menete: 

 • konzultáció
 • audit
 • ajánlat tétel
 • szerződéskötés
 • kivitelezés
 • folyamatos report megbízó felé

Egyéb szolgáltatások:

További cikkeink hamarosan megjelennek a témában, ahol már egy picit szárazabb szakmai dolgok kerülnek előtérbe.

Egy megfelelően elvégzett weboldal sebesség teszt csodákra képes Google szerint is, éppen ezért, ha érdekel hogyan működik a weblap készítés Budapest / Debrecen városokban és ezon kívül azt is szeretnéd tudni, hogyan turbózhatnád fel weboldalad sebességét ez a cikk neked való!

Hacsak nem kap rá támogatást, helyet kell választania az oldalának. Elképesztően nehéz lenne olyan oldalakkal versenyeznie, mint a Huffington Post vagy a Business Insider, mert ezek mögött hatalmas tőke van, amihez a rengeteg legyártott tartalom is párosul…

Nyilván aki keresőoptimalizálással foglalkozik, vagy akár csak a saját weboldalát szeretné időnként ellenőrizni, hogy mégis egy pár fontosabb kifejezésre keresve hol helyezkedik el a találati listán, annak szüksége lesz valamilyen megoldásra, ha nem szeretné inkognitó módban böngészőben végigkövetni, órákon át. Aki pedig több oldal…