Rólunk - Webexchange Kft.

Cégünk Webexchange Kft. az Active-IT Kft. együttműködő partnereként biztosítja korábbi és jövőbeli ügyfelei online világban történő megjelenését. Reméljük, hogy új cégünk, a Webexchange Kft. hosszú évekig élvezheti a már meglévő, 250+ kkv. szektorbeli ügyfél bizalmát és szeretettel várja az újabb megkereséseket, kihívásokat. 

Meglévő és leendő ügyfeleink, a tőlünk már jól megszokott, profizmust és szakértelmet kapják, amit immár közel 15 éves tapasztalat által tudunk nyújtani kedves ügyfeleink részére. Ezt a már meglévő, belénk fektetett bizalmat szeretnénk megőrizni, az ügyfeleink még jobb és részletesebb kiszolgálásával, mely tervünk megvalósulását a Webexchange Kft. hivatott teljesíteni, a teljes online marketing paletta nyújtotta lehetőségekkel. 

Mint látható a szolgáltatások menüpontban megtalálható a rendszerüzemeltetés is szolgáltatásaink között, hiszen csak egy kattintásába kerül és máris hívja Önt rendszergazda kollégánk, hogy a rendszerüzemeltetéssel kapcsolatos kérdéseit fel tudja tenni. Azonban ez a weboldal, leginkább az online marketinggel foglalkozik. Fő profilunk néhány húzó ágazata, a weboldal készítés, weboldalak keresőoptimalizálása azaz a SEO, illetve ADS kampányok menedzselése. 

Természetesen nem maradhat ki a Social Media kampányok kezelése, mint a Facebook, Instagram vagy Linkedin.

Részletes leírásokat a szolgáltatásainkról a további menüpontok alatt talál, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Érdemes végigolvasni a weboldalunk tartalmát, mert rengeteg olyan információt megtudhat a SEO-ról, weboldal készítésről, Google Ads-ről mellyel még nem rendelkezett. 

Nem mellesleg, a Webexchange Kft. egyik célja, hogy minden problémára próbáljon megoldást találni ügyfelei számára. Napi kapcsolatban vagyunk a kkv. szektorral, látjuk, tudjuk, érezzük, melyek a legégetőbb bajok, melyek megoldásra várnak és éppen ezért ez a weboldal megpróbál mindig friss információkkal szolgálni adott szekción belül a megoldást illetően. 


Bármi kérdése van, keresse kollégáinkat bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Referenciák

    Kapcsolat

    Név:*

    Telefon:*

    Email:*

    Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.