A keresőoptimalizálás Budapest térségében a legnehezebb, hiszen itt a legnagyobb a konkurencia harc!

Mint láthatják a többi menüpontban is, első körben megpróbálunk nem belemenni a száraz szakmai dolgokba adott témában, hanem a hasznosságát próbáljuk megvilágítani a szolgáltatásnak. Itt a SEO vagyis más néven keresőoptimalizálás lényegét, eredményességét szeretnénk megmutatni. 

 • 100 % minőségi garancia
 • Ingyenes weboldal vizsgálat
 • Személyre szabott weboldal
 • Ügyfél szerző weboldal
 • 75 % kedvezmény lokális versenyre
SEO

MI A SEO TITKA?

A keresőoptimalizálás komplex, összetett folyamat, azonban az elsajátítása óriási sikerekhez vezethet.

keresőoptimalizálás budapest - WebEXchange
Kezdjen Blogolni

Ma blogot indíttat velünk és 3 hónapon belül garantáljuk a feljebb jutást Googleben!

A blog írás nem csak arra jó, hogy cikkeinket megosszuk a nagyvilággal. A megfelelően optimalizált cikkeket Google is értékeli. 

Mit takar az elnevezés?

 A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, azaz SEO) a weboldalak keresőmotorokban való organikus megjelenésének javítási folyamata. A lényege az egésznek az leegyszerűsítve, hogy minden szakmának megvannak a legfontosabb kulcsszavai, amire általában rákeresnek az emberek és a találati lista azokat jeleníti meg elsőként, akik keresőoptimalizálással elérték, hogy a témában releváns tartalomnak ítélje a Google a weboldalt / aloldalt. . 

Például ha elromlik az autónk, nem azt írjuk be a Google keresőjébe, hogy Xy Kft., tehát nem cégnévre keresünk, hanem kulcsszóra. Valószínű hogy autószerviz, autószerelő, lesz a szó amire rákeresünk. Sőt nem valószínű, hanem szinte biztos, mivel kulcsszó erősség mérő programokkal meg lehet állapítani, hogy melyek a téma legkeresettebb szavai. Ebben az esetben budapesti térségben az autószerelő kifejezésre ~ 2900 keresés történt míg autószervizre,  ~ 2400. ( 30 napra visszamenőleg szolgáltatott adat, forrás kwfinder.com ) 

Ez azt jelenti, hogy azok közül az emberek közül, akik az elmúlt 30 napban arra a problémára kerestek megoldást, hogy megjavíttassák autójukat a téma két kiemelten fontos szavával lefedték a fizető ügyfelek ~ 90 % -át. Ugyanis a téma összes többi kulcsszavára, ami beírásra került a mért időszakban mindössze pár száz keresés történt. 

Kattints a képre:

Olvasd tovább a cikket, sok meglepő információ csak most következik! Vagy kérj most ajánlatot!

Mit jelent ez a gyakorlatban bevételi oldalon az autó javítással foglalkozó cégeknek?

Azok a cégek, akik elérték  hogy SEO-val, azaz keresőoptimalizálással adott kulcsszóra ’’ értékes helyen ’’ szerepeljen a weboldaluk, ( ezt a későbbiekben részletesen elmagyarázzuk, de az első oldalon történő megjelenést tekintjük értékesnek és azon belül is az 1-5 pozíciókat ) ők realizálják a 2400 + 2900 kereső ügyfélből befolyó pénz több mint ~ 92%-át. Kezd világosodni a kép mit is jelenthet a weboldala szakértő által biztosított SEO felügyelete? 

Lehet az online világból bevételre szert tenni? Mi a keresőoptimalizálás ereje Budapest kerületeiben és országszerte?

Szerintem nem tévedek, ha azt mondom, hogy a SEO témában kezdőnek számító vállalkozó jócskán meglepődött azon, hogyan lehet az online világból jókora bevételre szert tenni. Azonban jöjjön még 1-2 adat, hogy lássák a keresőoptimalizálás erejét! 

Az organikus találatok között első helyen szereplő, ( későbbiekben tisztázzuk pontosan mit jelent az organikus találat ) cég, az autószerelő kulcsszóra vélhetően, egy sok éve működő kiemelten megbízható vállalkozás lehet, hiszen ők szerezték meg szegmensük legfontosabb kulcsszavára a legtöbb kattintást a Google első oldalán. A Google körülbelül 200+ tényezőt vesz figyelembe, amikor kialakítja a cégek közötti sorrendet adott témában, de a gondolatmenet lényege az, hogy azt a weboldalt mutassák meg a felhasználónak, amelyik a leginkább releváns a témában! 

Egy ilyen cég, akit a Google a ’’legjobbnak ítél a témában’’ és piacvezető, hiszen hozzá mennek a legtöbben, hosszú évek óta működő erős vállalkozást feltételez, ami azt is jelenti, hogy bőven vannak visszajáró kuncsaftok és (!) azokból érkező ajánlások! Logikusan legalábbis ezt gondolnánk ugye? A helyzet a következő, míg a kulcsszóra a cég megszerezte a legtöbb érdeklődőt, addig a cég nevére 10 alatti keresés történt. Értjük miért fontos ez? 

Míg kulcsszóra idegen emberek bekattintottak a cég weblapjára és bizalmat szavaztak a cégnek, addig magát a brand nevet, kevesebb mint 10-en írták be a Google keresőjébe, holott a szegmens vélhetően egyik legrégebbi cégéről beszélünk akik bőven költenek marketingre is.

wordpress weboldal készítés kezdőknek

Mit is jelent ez? A SEO vagy az ajánlás tud több ügyfelet biztosítani?

Míg régebben szinte mindenki ahhoz a szerelőhöz ment, akit a barát, ismerős ajánlott és a cégek ebből tudták realizálni a legnagyobb bevételeket, ajánlásokból, addig ma úgy alakul a helyzet, hogy ha kap valaki egy ajánlást, azonnal benyúl a mobiltelefonért a zsebébe és leellenőrzi a cég adatait. Kíváncsi rá mindenki, hogy milyen munkái voltak adott cégnek, csináltak-e már olyan munkát, ami a megkeresés tárgya, van-e megfelelő eszköz, anyag, szakértelem a kiváló munkához. 

Magyarországon pedig kihagyhatatlan, hogy megnézzenek pár konkurenciát az árak miatt és még sorolhatnám a tényezőketAz autószerelés talán az egyik leginkább bizalmat igénylő szakma és régen elég volt az ajánlás, de mint a példa is mutatja ma már ez kevés! Ma már ha elmegyek a boltba ruhát venni, megnézem a weboldalt milyen a felhozatal, hogy ne menjek feleslegesen és megnézem a konkurencia árait minőségét, hátha ott jobban járok. 

Ma ez a helyzet és napról – napra haladunk a még inkább online élet felé. Az hogy ez a felgyorsult élet jó –e vagy rossz arról mindenkinek megvan a véleménye és döntse el maga hogyan ítéli meg a technikai fejlődés miatt történő változásokat. Egy viszont biztos, vagy részt veszel benne és versenyben maradsz, vagy szállj ki, de akkor a versenynek vége és eltűnsz a ködben. 

Ha inkább irányadó lenne aki után kullognak a többiek mintsem sereghajtó, vegye fel velünk a kapcsolatot és egy szárazabb, de szükséges szakmai beszélgetés után, megtudhatja az ön weboldala alkalmas –e SEO-ra, vagy új weboldalra van szüksége, ahhoz, hogy az elsők között szerepeljen keresőoptimalizálással. 

Szolgáltatás menete: 

 • konzultáció
 • SEO Audit
 • ajánlat adás
 • szerződéskötés
 • kivitelezés
 • folyamatos riport a megbízó felé

Egyéb szolgáltatások:

További cikkeink hamarosan megjelennek a témában, ahol már egy picit szárazabb szakmai dolgok kerülnek előtérbe.

Elégedett ügyfeleink véleményei

Az összes értékeléseinket itt találod

Célunk a maximális elégedettség!

Egy megfelelően elvégzett weboldal sebesség teszt csodákra képes Google szerint is, éppen ezért, ha érdekel hogyan működik a weblap készítés Budapest / Debrecen városokban és ezon kívül azt is szeretnéd tudni, hogyan turbózhatnád fel weboldalad sebességét ez a cikk neked való!

Hacsak nem kap rá támogatást, helyet kell választania az oldalának. Elképesztően nehéz lenne olyan oldalakkal versenyeznie, mint a Huffington Post vagy a Business Insider, mert ezek mögött hatalmas tőke van, amihez a rengeteg legyártott tartalom is párosul…

Nyilván aki keresőoptimalizálással foglalkozik, vagy akár csak a saját weboldalát szeretné időnként ellenőrizni, hogy mégis egy pár fontosabb kifejezésre keresve hol helyezkedik el a találati listán, annak szüksége lesz valamilyen megoldásra, ha nem szeretné inkognitó módban böngészőben végigkövetni, órákon át. Aki pedig több oldal…