SEO szövegírás – Marketing szövegírás

Jól látható, hogy a kérdést fel sem tesszük, hogy fontos-e a SEO szövegírás azaz a megfelelő tartalomgyártás a weboldalra. Máris belekezdünk annak a magyarázatába alap szinten, miért fontos a keresőoptimalizálásra alkalmas szöveg megjelenítése a weboldalon.

  Kapcsolat

  Név:*

  Email cím:*

  Miben segíthetünk?

  Telefon:*

  Weboldal (ha van):

  Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.

  Szolgáltatás menete

  1. Egyeztetés

  2. Audit

  3. Javaslat

  4. Szerződés

  5. Kivitelezés

  6. Havi statisztikai elemzések

  Miért fontos a weboldalnak rendelkezni SEO szöveggel?

  Mint ahogyan minden weboldal tartalma a tied is arra fog törekedni, hogy az olvasó végigolvassa a szöveget és a megfelelő interakciót kiváltsa belőle. Legalábbis jó esetben, mert ha nem így van, akkor nem jó a weboldalad koncepciója és tematikája. Árulj bármit is, vagy szolgáltass a weboldalad akkor teljesít jól, ha meg tudja valósítani azt a dolgot, amiért létrehoztuk! Pénzt termel! Ezt pedig egy weboldal úgy tudja elérni, hogy érdeklődőből vásárlót / megrendelőt csinál!

  SEO SZÖVEGÍRÁS = MEGFELELŐ TARTALOM = BEVÉTEL

  weboldal készítés budapesten

  Hogyan tudja elérni egy SEO szöveg, hogy vásároljanak nálam, amikor senki sem olvas el hosszú szövegeket?

  Szinte minden ügyfelünk fejében megfordul ez a kérdés és nem is állnak messze a valóságtól kételyeik kapcsán! Ne idegeskedjenek rajta vajon lesz-e kedve az embereknek elolvasni egy hosszú szöveget a weboldalukon, mert a válasz az, hogy nem! Önnek sincs kedve hozzá, ha meglát egy irgalmatlan hosszú weboldal szöveget, másnak akkor miért lenne? Akkor miért mondjuk mégis, hogy KÖTELEZŐ A SEO SZÖVEG a weboldalára? Nem mellesleg még azt is javasoljuk, hogy ne rövid leírásokat adjon meg? 

  SEO szövegírás tekintetében néhány gondolat mit és miért javaslunk:

  Az emberek szinte 100%-a az első 10 másodpercben dönti el, hogy az adott weboldal tartalmat csak átfutja vagy végig olvassa! Vannak trükkök, amivel egy jó SEO szövegíró meggyőzi az olvasót, hogy míg az első 10 másodpercet csak a szöveg átnézésére használta, úgy az azt követő időben, vissza térve a cikk elejére, már az egészet elolvassa! Így lesz az érdeklődőből – vásárló! Ezért fogod TE is elolvasni ezt a cikket! Így termel számodra bevételt a weboldal készítés szolgáltatásunkkal egybekötve a szövegírás! Nincs hová írni, ha nincs weboldalad, de a kutya sem talál meg a számodra megfelelő kulcsszavakra, ha nincs SEO és szövegírás a weboldaladban. 

  Mire is törekszik a Goole? Hogy a felhasználók számára a legrelevánsabb tartalmat tudja megmutatni! Ezért is van, hogy a mérések szerint, a 2000+ szóból álló szövegek nyerik meg a versenyeket. Megfelelő mennyiségű szöveg esetén, plusz ha a Google elvárásai is be vannak tartva, akkor bizony ezek a SEO szövegek kiszolgálják a Google elvárásokat és a legelső pozíciók egyike a jutalom ezért általában. Ahogy az angol is mondja, Content is KING! Nem véletlenül!

  A Google és ügyfélbarát tartalomhoz szükséges a megfelelő mennyiségű szöveg. A korábbi pontban a Google barát szövegírás ici – pici részére tértünk ki. Azonban a nagy testvérnek való megfelelés nem biztos, hogy az ügyfeleknek való kiváló tartalommal is egyenlő lesz. Ne higgyük azonban, hogy azért mert rövid a tartalom akkor már minden vásárló a mi a weboldalunkra fog özönleni. Ugyanis a rövid tartalom nem egyenlő az ügyfeleknek professzionális módon átadott üzenetről / közölni valóról / Call To Action-re való figyelemfelhívásról. Rövid szövegből nem biztos, hogy kiderül a témában való megfelelő jártasságunk és közel sem biztos, hogy szimpatikus az ügyfélnek, ha csak a vásárlásra/megrendelésre ösztönzik, amikor még az sem derült ki számára, hogy a megfelelő minőséget a számára szimpatikus áron kapja. Ne higgye, hogy 4 mondat a cégről és pár darab kép, plusz egy ne habozzon rendeljen most felirat elég lesz az interakciókhoz. Ezeknek az oldalaknak az ideje lejárt, a felhasználókat már nem lehet becsapni, kíváncsiak rá, hogy hozzáértővel van-e dolga adott témában vagy sem. Akkor csak a hosszú szöveg működik? Merül fel a kérdés gondolom. A válasz nem! Vagyis ezt nem lehet így kijelenteni, vannak akik kifejezetten a rövid maximum 200 szavas szövegekre esküsznek. Mi is támogatjuk a szöveg lerövidítését a felhasználói élmény fokozása miatt, azonban ismerni kell a szövegírás, azon belül is a SEO szövegírás ’’ minden porcikáját”, hogy tudja, hogyan szüljön a munka konverziót.

  Hogyan döntse el kivel és milyen SEO szöveget írasson? Segítünk a döntésben!

  Sokszor van úgy, amikor belemerül egy témába, hogy akkor tudja igazán, mennyire keveset tud, miután rengeteg dolog világossá válik? Ugye előfordult már ilyen önnel is? Ha eddig elolvasott mindent a szövegírás témában, akkor pedig biztos sikerült jól összekavarnunk! Pedig nem az volt a cél, csupán az, hogy lássa, mennyi dologtól függ az, hogy elöl legyen a keresőben, tehát pénzt keressen! Erre azért kell kitérnünk most, mert rengeteg ügyféllel állunk kapcsolatban és tudjuk, mindenki spórolni szeretne! Lehetséges, hogy tudja hogyan és milyen szövegből lesz konverzió, azonban tudnia kell, hogy 250+ partnerünkből eddig egyetlen egy olyan akadt, aki minden szempontnak megfelelő szöveget tudott gyártani önmaga. (Nem kevés idő befektetés árán) Éppen ezért azt javasoljuk, hogy bízza ránk profikra a munkát és meglátja meg lesz az eredménye. Ne azon a részen spóroljon ahonnan a pénz jön!

  Tájékozódjon további cikkeinkből minek kell megfelelni egy szövegnek ahhoz, hogy kiemelt helyezést sikerüljön vele elérni! Akik betartják a fontos szempontokat, meg tudják oldani a feladatot. Mi több szövegíróval rendelkezünk akik, adott esetben 10.000 + cikket írtak már, vagy könyvet adtak ki, ami pedig ebben a témában fontos, hogy 200 + weboldalnak készítették már el a szövegeit és SEO szövegeit. Rengeteg téma lesz ami megbeszélésre kerül, mire megadjuk a javaslatot, hogyan és miért úgy írjuk majd a szövegeket ahogyan. Nem mindegy, hogy valaki terméket árul, szolgáltat, vagy brandet épít. Felmérés után meg tudjuk önnek mondani, hogyan lesz a weboldala a SEO és a szövegírás által az egyik legjobban jövedelmező befektetése! Tapasztalatunk önmagáért beszél, ezt egy telefonos egyeztetés alatt le tudja majd szűrni! 

  Nézd meg további szolgáltatásainkat!

  Teljes körű rendszerüzemeltetést nyújtunk kkv. szektorból és nagyvállalati ügyfélkörből érkező leendő partnereink részére. Tesszük ezt azért, mert jelenleg is mindkét szektorban látunk…

  Mire jó a SEO vagyis a keresőoptimalizálás? Szükségem van nekem SEO-ra? Mint láthatják a többi menüpontban is, első körben megpróbálunk nem belemenni a száraz szakmai dolgokba adott témában, hanem a hasznosságát próbáljuk megvilágítani a szolgáltatásnak…

  A Google ads fiók hirdetési felülete, korábbi nevén Google AdWords ma már Ads néven működik. A Google Ads Fiók a világ 2. legnagyobb cégévé tette a Google-t, úgyhogy mondhatjuk elég jó dolgot sikerült összehoznia a Google programozóinak…

  Jól látható, hogy a kérdést fel sem tesszük, hogy fontos- a SEO szövegírás azaz a megfelelő tartalomgyártás a weboldalra. Máris belekezdünk annak a magyarázatába alap szinten, miért fontos a…

  Facebook hirdetés ma az egyik legkedveltebb megjelenési forma a cégek számára. Nem véletlenül, hiszen csak Magyarországon közel 6 millió felhasználót tudhat magáénak a Facebook. 6 millió magyar…

  Magyarországon nem olyan régen kezdték el felismerni a cégek, hogy az Instagram az egyik legdinamikusabban fejlődő közösségi platform, ahol célközönségüknek tudják bemutatni a terméküket…

  Referenciák

   Kapcsolat

   Név:*

   Telefon:*

   Email:*

   Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.