Weboldal készítés! Ezt a 4 dolgot kapod érte, ha szakértő céget bízol meg weblapod elkészítésével!

 1. Pénz 2. pénz, 3. pénz; Nem értesz vele egyet? Mutatjuk miért mondjuk ezt!

Abban még egy cég sem ment tönkre, hogy csináltatott magának egy kiváló weboldalt, abban viszont már rengeteg, akik nem csináltatták meg!

Már ezzel az egyetlen mondattal elmondtam, miért nem kiadásként kell gondolnia leendő weboldalára, azaz miért is írtam, hogy pénz, pénz, pénz lesz a jutalom, ha weboldal készítés lesz a következő dolog amire költeni fog a cége! Azonban a következő sorok még inkább be is bizonyítják ezt!

Miért van szüksége egy cégnek weboldal készítés kapcsán profi kivitelezőre?

Ha erre a kérdésre nem tudja a választ, akkor valószínűleg még nincs weboldala. Azért tudom ezt, mert akinek van weboldala és mégis e sorokat pásztázza, az azért teszi, mert már legalább egyszer pórul járt és most próbálja kideríteni, hogy tudna egy olyan céget találni, aki normálisan meg tudja csinálni a weboldalát. Mit jelent a ’’ normális weboldal’’ ? A válasz egyszerű, pénzt termel! Egy cég esetében ugyanis, csak akkor beszélhetünk arról, hogy a célját elérő weboldal készült számára, ha a weboldal pénzt termel! Minden egyes perc és forint, amit egy olyan honlap készítésre használtak fel, amely nem szolgálja ki azt a célt, hogy érdeklődőből – vásárlót generál, az felesleges volt! Azonban nem kell aggódni, akár első weboldal készítés projektjére készül, vagy már a sokadik próbálkozás ez a rossz honlap helyrehozására, most jó helyen jár! Ezt már a nevünk is mutatja, mely onnan ered, hogy a legtöbb munkánk rossz weboldalak leváltásából adódik. WEB és az EXCHANGE szavak együttes jelentése most tehát a megoldás problémáira. Lezárva ezt a kérdést, azt tudom mondani, hogy 100%-os biztonsággal ki merjük jelenteni itt a Webexchange Kft.-nél, 250 + kkv. ügyfelünk marketingjét figyelembe véve, hogy az a cég, aki már első nekifutásra nem professzionális weboldal készítő céggel csináltatja weboldalát, annak minimum 50 %-al drágább lesz a honlap készítés, mint annak aki egyből profikra bízta ezt a feladatot!

A weboldal készítés egy szakma, ne kóklerekre bízza cége megjelenését és ügyfélszerzését!

2019-ben amikor közel 30 éve használja az emberiség az internet adta lehetőségeket, és öldöklő harc megy ma már minden szegmensben, hogy ki kerüljön a Google első oldalára adott téma fontos kulcsszavaira, azt hiszem bátran ki lehet jelenteni, hogy lejárt már az az idő amikor elég volt az, hogy a ,,húgom férjének az egyetemista unokaöccse csinál weblapokat, nekem az megfelel’’ . Egyébként ez egy konkrét példa volt, ennek az ügyfelünknek majdnem a duplájába került  a weblapja, csak azért, mert nem jó emberrel csináltatta azt már az első nekifutásra. A családi javaslat meggyőzte, hogy azon spóroljon amin soha nem szabad! Soha! Azon ami az ügyfelet megszerzi, ami termeli a pénzt, a weboldalon! Ugyanis elkészült a szuper olcsó weboldal, azonban a hónapok csak teltek, ügyfelünk telefonja viszont 4 hónap alatt igencsak ritkán csöngött a szolgáltatásuk igénybevétele kapcsán. Egy ilyen horror sztorinak sem az ő, sem pedig más esetében nem lehet más a végkimenetele, meg kell nézni mi a hiba és helyre kell azt hozni sürgősen! Nézzük hogyan lehet szerencsésebb esetben már az első nekifutásra kiválasztani a megfelelő weboldal készítő céget.

Honnan lehet tudni, hogy profi weboldal készítő céggel van dolgom? 4 dolog amire ha figyelsz biztosan jó céget választasz!

1.- Már az első kapcsolatfelvételtől látszik, hogy értenek a szakmához! Mindegy, hogy telefonon vagy emailben kommunikálunk a weboldal készítő céggel, egyből érezni lehet, ha valaki profi!

Első körben arra figyeljünk leginkább, hogy miután bekérték az információt, cégünkről, termékünkről/szolgáltatásunkról, megoldandó problémáról és felteszik a kérdést, ami a következő- ’’ Mi lenne az elképzelés?,, Majd az ön által vázolt kérések és gondolatok tömkelegére az a válasz hogy megoldjuk, nos akkor abban a szituációban van, hogyha egy ilyen cégre bízza weboldalát akkor sok minden kijöhet majd a projektből, csak jó weblap nem! Ugyanis egy weboldal készítő cégnek nem (!) az a dolga, hogy mindent úgy csináljon ahogy a megrendelő akar! Pontosan az ellenkezője, egy hiteles szakember minden buktatóra felhívja leendő megbízója figyelmét! Egy szakember bekéri az adatokat, megtud mindent amit csak lehet adott cégről és annak piacáról és ha a leendő megbízó nem a számára megfelelő elképzelésekkel, ötletekkel bír annak érdekében, hogy tökéletes weboldal készüljön, akkor minden egyes pontra javaslatot kell tenni, hogy ügyféltermelő, azaz pénz termelő weboldal készülhessen el. Majd ha minden információ birtokába került a megbízó, vissza lehet térni a küllem  kérdésére, ami viszont már egy jó szakembernek nem jelent problémát. Olyan design-t kapjon a weboldal amit az ügyfél megálmodott! Mert annak viszont az utolsó pontig olyannak kell lennie, amit a tulajdonos szeretne.

2.-Ügymenet lebonyolítása egyszerű és érthető, precíz terv szerinti munka folyik projekt vezetővel!

Sok olyan cég van a szakmában akik nem tudják megfizetni a megfelelő szakembereket és nincs arra lehetőségük, hogy egy komoly programozó kísérje végig az első lépéstől az átadásig a folyamatot. Ilyen esetben, a projektet elindítja egy vezető, majd kikerül más kezébe a munka, mert nincs arra lehetőség , hogy a cég legjobb szakija válaszoljon meg minden felmerülő kérdést. Ez nem jó az ügyfélnek, az a minimum, hogy a kivitelezésben a kapcsolattartás folyamán ez gondot fog okozni. A weboldal készítés, precizitást, odafigyelést, és szakértelmet kíván, nem pedig a projekt szétmorzsolását annak érdekében, hogy a weblap készítő cég, több munkát tudjon elvállalni. Érdemes rákérdezni, hogy miután a szerződést aláírták, egy weboldal készítő szakember kíséri-e végig a folyamatait, vagy sem.

Ugyanebben a részben kell megemlítenünk, hogy már jó előre tudnia kell megrendelőnek, hogyan készül el weblapja, milyen lépések követik egymást a weboldal készítés folyamatában.

A WebExchange Kft. profi weboldal készítő cég, mely a weboldal készítés kivitelezése során a következő pontokat valósítja meg a szolgáltatás menetét illetően.

 • Konzultáció
 • Javaslat Tétel
 • Ajánlat Adás
 • Szerződéskötés
 • Kivitelezés
 • Átadás

3.- A szerződés megfogalmazása és annak tartalma is megállja a helyét, benne foglaltatik, hogy a cég bármikor rendelkezésre tud állni későbbiek során is, ha segítségre lenne szükség a weboldal kapcsán!

4.- A cég nem csak a weboldal készítésben jártas, hanem minden weboldalhoz köthető szolgáltatást is meg tud oldani, amire manapság egy cégnek szüksége van.

Ez persze nem azt jelenti, hogy egy weboldal készítéssel foglalkozó cégnek, értenie kell mindenhez is! Sőt egy profi cégnek inkább szűk a szolgáltatásainak a száma, nem lehet egy jó weboldal készítő céggel például, olajat cseréltetni a kocsiban. Azonban ha már weboldal készítés, ha már online marketing, akkor nem árt ha minimum Google Ads, SEO, Facebook, Instagram kampány menedzsment van a tarsolyban egy marketinggel foglalkozó cégnél, ugyanis az esetek majd 100%-ban a weboldal készítés csak az első lépés! Ha egy jó cég csinálja a weboldalát, akkor annak pénzt kell termelnie! Ha egy weboldal pénzt termel, nagyon gyorsan felmerül mindenkiben ugyanaz a kérdés, hogyan lehet még több pénzt csinálni! MI tudjuk a választ, hívjon minket vagy írjon nekünk és mutatjuk, hogyan!

Referenciák

  Kapcsolat

  Név:*

  Email cím:*

  Miben segíthetünk?

  Telefon:*

  Weboldal (ha van):

  Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.