Weboldal készítés kapcsán, a miért van szükség weboldalra kérdést válaszoljuk meg először, hiszen sokan nem tudják, mennyi pénzt veszít vállalkozásuk, a nem létező weboldal miatt. Ezután mondjuk el, hogyan lehet ügyfélszerző, azaz pénztermelő weboldalt építeni!

Nagyon fontos, hogy amikor az online korát éljük, legyen egy olyan felület a cégnek, ahol prezentálni lehet a szolgáltatásunk / termékünk színvonalát.

  Kapcsolat

  Név:*

  Email cím:*

  Miben segíthetünk?

  Telefon:*

  Weboldal (ha van):

  Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.

  Szolgáltatás menete

  1. Konzultáció és javaslat tétel

  2. Ajánlatadás

  3. Szerződéskötés

  4. Kivitelezés

  5. Átadás

  6. 100% garancia

  Weboldal csomagok

  Cég bemutató

  230 000 Ft + ÁFA-tól

  A csomag tartalama:

  Business csomag

  390 000 Ft + ÁFA-tól

  A csomag tartalama:

  Webshop csomag

  690 000 Ft + ÁFA-tól

  A csomag tartalama:

  Weboldal készítés professzionális eszközökkel!

  Nincs olyan weboldal készítő cég aki ne azt mondaná magáról, hogy professzionális eszközökkel készít weboldalt! Nem könnyű egy laikus helyzete amikor ki kell választani a megfelelő céget a weblap elkészítésére! Adunk pár hasznos tippet mire kell figyelni! Először is nagyon fontos, hogy kezeljék a megfelelő szkepticizmussal, ha a honlap készítő szakember, mindenre azt mondja, hogy pont úgy jó, ahogyan a megbízó megálmodta. A weboldal készítő cég is ugyanolyan, mint bármelyik más, mint az Ön cége például. Majdnem mindegy ( néhány kivételtől eltekintve ) ki rendeli meg a weboldalt, az a fontos, hogy meg legyen a szerződés. Nem így van vele ön is? Áruljon ágyat, hűtőt, tv-t, kocsit, vagy könyveljen, tervezzen házat, tanácsadó cége legyen a lényeg a minél több megrendelés. Azonban, nem mindegy milyen áron történik a weboldal készítése! Nem mindegy, milyen következménye lesz annak, ha mindenre igent mondunk csak azért, hogy megbízást kapjunk weboldal készítésre! Legalábbis mi így gondoljuk!

   

  Ha weboldal készítésre megbízást adok, olyan lesz a weboldalam amilyet megálmodtam?

  Erőteljes szakmai javaslatot fogunk tenni, hogy mi lehet önnek a legjobb, de az nem azt jelenti, hogy nem olyan lesz a weboldala amilyet megálmodott! Pont az ellenkezője igaz ennek. A weboldal készítés folyamatán, közösen megyünk végig, és már jó előre megbeszéljük azt, hogy önnek milyen elvárásai és elképzelései vannak a weboldal design kapcsán. Weboldala olyan színű, szerkezetű, elrendezésű lesz, amilyet szeretne. Mi inkább az ön és a felhasználók számára láthatatlan, unalmasabb szakmai részben fogunk erőteljes iránymutatást adni és így építünk önnek egy teljesen új, ügyfélszerző weboldalt. Legyen szó weboldala cseréjéről vagy új weboldalról a Webexchange weboldal készítés szolgáltatása az, amire Önnek szüksége van! Dolgozzon velünk a sikeréért és miután új weboldala vállalkozása egyik leghasznosabb pénztermelő eszközévé  vált, már csak élveznie kell az új honlap nyújtotta előnyöket.

  Vegye fel velünk a kapcsolatot weboldal készítés kapcsán a lentebbi elérhetőségeken, várjuk szíves megkeresését és készséggel állunk rendelkezésére.

  A weboldal készítés nem csak akkor igényelhető ha még nincs weboldala!

  Készítünk honlapot olyan cégnek is, amelynek az első weboldala lesz a mi munkánk, de a weboldal készítés szolgáltatásunk megrendelése az elavult régi honlapok miatt történik leginkább. Sajnos sok olyan eset van ahol nem elavult a honlap, sőt nem is régen készült, egyszerűen csak rosszul lett megcsinálva. Tipikus eset, hogy minden elképzelésre, ami a megrendelő ötlete volt, igent mondtak. Azonban szomorúan tapasztalják, hogy ez nem volt a legjobb ötlet a weboldal készítő szakitól, sőt korrektnek sem nevezhető igazán. Az ok amiért unalomba fulladóan elemzünk, legyen szó régi oldal cseréjéről, vagy teljesen új weboldal építéséről, az a következő. Legyen valaki, aki úgy tudja elmagyarázni önnek az online marketing rejtelmeit / összefüggéseit, hogy végre tudja azt, mire fizet, vagy fizetett ki nem kevés pénzt.

  Nem kenyerünk a negédes példák hajszolása annak érdekében, hogy az ügyfél minket válasszon, azonban jól szemlélteti a munkáink mennyiségét a név választásunk és erre szeretnék kihegyezni egy példát. Mint mindenki mi is pénzből élünk, ezért nem írhatom azt, csupán azért hoztuk létre a céget, hogy segítsünk. Azt azonban  el kell mondanom, hogy amikor megkeresnek minket, hogy nem lehet keresőoptimalizálással fejleszteni a weboldalt és emiatt nincs bevétel, vagy tele van hibával az oldal, majd a munkánk végeztével azt mondják, hogy bárcsak velünk dolgoztattak volna először… na az, jó érzés és bátran mondhatjuk, hogy csapatunk ezért is szereti azt amivel foglalkozunk. Hogy jön ebből a név? WebExchange azaz, WEB Váltó. Ugyanis a legtöbb munkánk a használhatatlan oldalak rendbe rakásából vagy leváltásából adódik. Vegye fel velünk a kapcsolatot weboldal készítés kapcsán a lentebbi elérhetőségeken, várjuk szíves megkeresését és készséggel állunk rendelkezésére.

  Ügyfeleink véleményei

  Profi csapat nagyon gyorsan precízen dolgoznak, ugyanakkor figyelembe veszik ha van más elfoglaltság és akkor haladnak a projektel amikor nekem jó. Minden projektben törekedtek arra, hogy maximálisan ki tudják szolgálni az igényeimet. Ha éppen kitaláltam valamit hogy még pluszban szükségem van rá megoldották.”

  Lember István
  ügyvezető
  Sign System Kft.
  signsystem.hu

  5/5

  Nagyon kár, hogy nem a kezdetektől velük dolgoztattam! Pár százezer forint kiadástól megkíméltem volna magam! Szerencsémre rájuk találtam és most az új ügyfeleim 100%-át ők hozzák nekem! Szeretem az olyan cégeket ahol ha valamit megbeszélünk előre, az úgy is van. A fiúk mindent maximálisan teljesítettek ahogy megbeszéltük, hosszú távon partnerek leszünk!

   
  Illés Béla
  ügyvezető
  Bien’87 Bt.
  automentes2008.hu
  5/5

  Gyorsak voltak és megcsináltak mindent úgy ahogyan megegyeztünk! Weboldal, lokális SEO, SEO, minden náluk van és mindenben a legjobbat nyújtják!

   
  Pancsusák András
  ügyvezető
  Pan-Solution Kft.
  pansolution.hu
  5/5

  További értékeléseinket itt találod

  Nézd meg további szolgáltatásainkat!

  Teljes körű rendszerüzemeltetést nyújtunk kkv. szektorból és nagyvállalati ügyfélkörből érkező leendő partnereink részére. Tesszük ezt azért, mert jelenleg is mindkét szektorban látunk…

  Mire jó a SEO vagyis a keresőoptimalizálás? Szükségem van nekem SEO-ra? Mint láthatják a többi menüpontban is, első körben megpróbálunk nem belemenni a száraz szakmai dolgokba adott témában, hanem a hasznosságát próbáljuk megvilágítani a szolgáltatásnak…

  A Google ads fiók hirdetési felülete, korábbi nevén Google AdWords ma már Ads néven működik. A Google Ads Fiók a világ 2. legnagyobb cégévé tette a Google-t, úgyhogy mondhatjuk elég jó dolgot sikerült összehoznia a Google programozóinak…

  Jól látható, hogy a kérdést fel sem tesszük, hogy fontos- a SEO szövegírás azaz a megfelelő tartalomgyártás a weboldalra. Máris belekezdünk annak a magyarázatába alap szinten, miért fontos a…

  Facebook hirdetés ma az egyik legkedveltebb megjelenési forma a cégek számára. Nem véletlenül, hiszen csak Magyarországon közel 6 millió felhasználót tudhat magáénak a Facebook. 6 millió magyar…

  Magyarországon nem olyan régen kezdték el felismerni a cégek, hogy az Instagram az egyik legdinamikusabban fejlődő közösségi platform, ahol célközönségüknek tudják bemutatni a terméküket…

  Referenciák

   Kapcsolat

   Név:*

   Telefon:*

   Email:*

   Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@webexchange.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.