Weboldal készítés kapcsán első körben a miérttel és nem a hogyanonnal szeretnénk foglalkozni. 

Miért fontos az, hogy amikor az online korát éljük, legyen egy olyan felület a cégnek, ahol prezentálni lehet a szolgáltatásunk / termékünk színvonalát, referencia munkákat mutatunk be, és olyan küllemet mutat a weboldal, mely egyezik a cég arc poeticájával.

 • 100 % minőségi garancia
 • Ingyenes weboldal vizsgálat
 • Személyre szabott weboldal
 • Ügyfél szerző weboldal
 • 75 % kedvezmény lokális versenyre

Weboldal készítés

Elfecsérelt pénz webolkdalt készíteni?

Sokszor hallottuk már, hogy: “Nem lett több a cégem a weboldallal,” Talán azért nem, mert nem a mi stratégiánkat követték…

google ads hírdetési fiók budapest
Webáruház készítés

Van célcsoport? Hogyan éri el őket?

Több, mint egy milliárd blog van a neten, és ez a szám napról napra nő. Ez csak azt jelenti, hogy a blogolás egy még nagyobb versenyhelyzetté válik.

Weboldal készítés professzionális eszközökkel!

Jelezni is szeretném azoknak, akik viszont a hogyanért kattintottak a weboldal készítés menüpontba, számukra nem ez az írás lesz az érdekes, hanem a weboldal készítés témával kapcsolatos további cikkeink, ahol részletesen belemegyünk abba, milyen tulajdonságokkal / képességekkel kell rendelkeznie manapság egy használható weboldalnak. A használható honlap alatt azt értjük, hogy a vállalkozás egy olyan eszköze a weboldal, amelyre büszke lehet a tulajdonosa, hűen tükrözi a cég minőségét és tudását, nem mellesleg pedig folyamatosan pénzt termel! Ezáltal a weboldal készítés nem elfecsérelt pénz!

Természetesen azoknak, akik valóban kíváncsiak arra, hogyan javíthatnak a cégük teljesítményén egy weboldal készítéssel, nekik nem engedjük el a kezüket és tanácsokat szeretnénk adni, mire figyeljenek oda. Először is nagyon fontos, hogy kezeljék a megfelelő szkepticizmussal, ha a honlap készítő szakember, mindenre azt mondja, hogy pont úgy jó, ahogyan a megbízó megálmodta. A weboldal készítő cég is ugyanolyan, mint bármelyik más, mint az Ön cége például. Majdnem mindegy ( néhány kivételtől eltekintve ) ki rendeli meg a weboldalt, az a fontos, hogy meg legyen a szerződés. Nem így van vele ön is? Áruljon ágyat, hűtőt, tv-t, kocsit, vagy könyveljen, tervezzen házat, tanácsadó cége legyen a lényeg a minél több megrendelés. Azonban, nem mindegy milyen áron történik a weboldal készítése! Nem mindegy, milyen következménye lesz annak, ha mindenre igent mondunk csak azért, hogy megbízást kapjunk weboldal készítésre! Legalábbis mi így gondoljuk!

Olvasd tovább a cikket, sok meglepő információ csak most következik! Vagy kérj most ajánlatot!

A weboldal készítés nem csak akkor igényelhető ha még nincs weboldala!

Készítünk honlapot olyan cégnek is, amelynek az első weboldala lesz a mi munkánk, de a weboldal készítés szolgáltatásunk megrendelése az elavult régi honlapok miatt történik leginkább. Sajnos sok olyan eset van ahol nem elavult a honlap, sőt nem is régen készült, egyszerűen csak rosszul lett megcsinálva. Tipikus eset, hogy minden elképzelésre, ami a megrendelő ötlete volt, igent mondtak. Azonban szomorúan tapasztalják, hogy ez nem volt a legjobb ötlet a weboldal készítő szakitól, sőt korrektnek sem nevezhető igazán. Mivel azért csináltatja valaki a weboldalát egy céggel, mert nem ért hozzá, ez azt kell hogy jelentse egy weboldal készítő cég számára, hogy kutya kötelessége a tőle telhető legmélyrehatóbb részletességgel felmérni az ügyfél igényét, és mielőtt kiszolgálja azt, egyeztetni erről az ügyféllel és minden szükséges tényt felvázolni. Mit, miért, mikor, hogyan csinálunk és mindennek mi lesz az eredménye, illetve mire lehet számítani, ha nem a terv szerint halad a project. Az ok amiért unalomba fulladóan elemzünk, az a következő. Legyen végre valaki, aki úgy tudja elmagyarázni önnek az online marketing rejtelmeit / összefüggéseit, hogy végre tudja azt, mire fizet vagy fizetett ki nem kevés pénzt. 

Nem kenyerünk a negédes példák hajszolása annak érdekében, hogy az ügyfél minket válasszon, azonban jól szemlélteti a munkáink mennyiségét a név választásunk és erre szeretnék kihegyezni egy példát. Mint mindenki mi is pénzből élünk, ezért nem írhatom azt, csupán azért hoztuk létre a céget, hogy segítsünk. Azt azonban  el kell mondanom, hogy amikor megkeresnek minket, hogy nem lehet keresőoptimalizálással fejleszteni a weboldalt és emiatt nincs bevétel, vagy tele van hibával az oldal, majd a munkánk végeztével azt mondják, hogy bárcsak velünk dolgoztattak volna először… na az, jó érzés és bátran mondhatjuk, hogy csapatunk ezért is szereti azt amivel foglalkozunk. Hogy jön ebből a név? WebExchange azaz, WEB Váltó. Ugyanis a legtöbb munkánk a használhatatlan oldalak rendbe rakásából vagy leváltásából adódik. 

Olvasd tovább a cikket, sok meglepő információ csak most következik! Vagy kérj most ajánlatot!

Ha weboldal készítésre megbízást adok, olyan lesz a weboldalam amilyet megálmodtam?

Erőteljes szakmai javaslatot fogunk tenni, hogy mi lehet önnek a legjobb, de az nem azt jelenti, hogy nem olyan lesz a weboldala amilyet megálmodott! Pont az ellenkezője igaz ennek. A weboldal készítés folyamatán, közösen megyünk végig, és már jó előre megbeszéljük azt, hogy önnek milyen elvárásai és elképzelései vannak a weboldal design kapcsán. Weboldala olyan színű, szerkezetű, elrendezésű, szagú lesz, amilyet szeretne. Mi inkább az ön és a felhasználók számára láthatatlan, unalmasabb szakmai részben fogunk erőteljes iránymutatást adni és így építünk önnek egy teljesen új weboldalt. Legyen szó weboldala cseréjéről vagy új weboldalról a Webexchange weboldal készítés szolgáltatása az, amire önnek szüksége van! Dolgozzon velünk a sikeréért és miután új weboldala vállalkozása egyik leghasznosabb pénztermelő eszközévé  vált, már csak élveznie kell az új honlap nyújtotta előnyöket. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot weboldal készítés kapcsán a lentebbi elérhetőségeken, várjuk szíves megkeresését és készséggel állunk rendelkezésére. 

 

Cégünk termékei / szolgáltatásai menüpontjait érdemes elolvasnia, mert rengeteg hasznos információval lehet gazdagabb, továbbá a lokális megjelenés a Google Cégem és a SEO szorosan összefügg weboldala sikerével. 

Szolgáltatás Menete: 

 • Konzultáció
 • Javaslat Tétel
 • Ajánlat Adás
 • Szerződéskötés
 • Kivitelezés
 • Átadás

Egyéb szolgáltatások:

További cikkeink hamarosan megjelennek a témában, ahol már egy picit szárazabb szakmai dolgok kerülnek előtérbe.

Egy megfelelően elvégzett weboldal sebesség teszt csodákra képes Google szerint is, éppen ezért, ha érdekel hogyan működik a weblap készítés Budapest / Debrecen városokban és ezon kívül azt is szeretnéd tudni, hogyan turbózhatnád fel weboldalad sebességét ez a cikk neked való!

Hacsak nem kap rá támogatást, helyet kell választania az oldalának. Elképesztően nehéz lenne olyan oldalakkal versenyeznie, mint a Huffington Post vagy a Business Insider, mert ezek mögött hatalmas tőke van, amihez a rengeteg legyártott tartalom is párosul…

Nyilván aki keresőoptimalizálással foglalkozik, vagy akár csak a saját weboldalát szeretné időnként ellenőrizni, hogy mégis egy pár fontosabb kifejezésre keresve hol helyezkedik el a találati listán, annak szüksége lesz valamilyen megoldásra, ha nem szeretné inkognitó módban böngészőben végigkövetni, órákon át. Aki pedig több oldal…